PLS - U Radničkom još ''gladni'' pobeda

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.05.2012.
17:14
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Fudbaleri niškog Radničkog juče su ostvarili toliko željeni cilj - plasman u Superligu. Trener Aleksandar Ilić najveće zasluge pripisuje svojim igračima i poručuje da pripreme za Superligu treba da počnu odmah.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Iako je pre samo par nedelja izgledalo da Nišlije upadaju u krizu igre i rezultata, bilo je čak i morbidnih pretnji zbog nešto slabijih rezultata, ali na kraju se sve završilo onako kako su u Radničkom i želeli.

Jučerašnji trijumf nad Sremom od 6:0 označio je početak velikog slavlja zbog plasmana u elitni rang, ali trener Aleksandar Ilić tvrdi da će njegova ekipa i u preostalim mečevima do kraja sezone pokušati da ostvari pobede.

''Ostvarili smo cilj o kome smo pričali. Nije bilo lako, ali ne bih se zadržavao na prethodnoj utakmici. Treba zadržati motiv, sačuvati prvu poziciju koju Radnički ima još od početka sezone. Želimo da zadržimo lidersku poziciju i sa prvog mesta odemo u Superligu'', poručio je Ilić.

Svoj učinak ne želi da ističe u prvi plan, već najveće zasluge za veliki uspeh pripisuje igračima.

''Nisam od početka vodio ekipu, ali sam se našao tu kada se lomila situacija. Pomenuo bih rad trenera Zvonka Đorđevića koji je započeo sa dobrim rezultatima, a posle Aleksandar Kuzmanović nastavio. Pohvalio bih igrače jer su najzaslužniji za ovaj uspeh'', zaključio je Ilić.

U 32. kolu Nišlije u subotu gostuju Mladom radniku u Požarevcu.


Ne propustite