Pobeda je ono što se traži...

Autor: Miloš Marković
petak 09.03.2012.
13:16
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda svoj meč 17. kola Jelen Super lige igra u Ivanjici protiv Javora. Cilj jasan – nova pobeda.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ivanjica će u subotu dočekati crveno-bele koji na ovo gostovanje idu kao i na svaki drugi meč, sa namerom da obezbede novu pobedu.

Robert Prosinečki očekuje da će kvalitet njegovog tima izaći na videlo i da će Crvena zvezda uz dobru igru zabeležiti prvu pobedu na gostovanju u prolećnom delu sezone.

„Kao i uvek, i na svakoj utakmici, idemo da pobedimo.“

Svi igrači su dobro trenirali, i verujem da će se to sutra videti i u igri. Svakako da neće biti lako, Javor je dobar tim koji svakako želi da pruži dobru partiju protiv nas, kao uostalom i sve ekipe u Srbiji. Teren je nešto manjih dimenzija, ali smatram da smo puno bolja ekipa i da ćemo zabeležiti pobedu.“ rekao je Prosinečki.

Trener beogradskog tima ne beži od uloge favorita, na raspolaganju za duel u Ivanjici ima veliki broj igrača, najavljuje i neke promene u timu.

„Promena u postavi će verovatno biti, i ona zavisi od eventualnih povreda i umora pojedinaca. Videćemo kakva će situacija biti posle meča sa Javorom, u kome ponavljam važimo za velikog favorita i ne bežimo od toga.“ ističe Robi.

Ambicije Crvene zvezde na meču u Ivanjici ponovio je i defanzivac Duško Tošić koji ističe da će pozitivan rezultat protiv Javora biti veoma bitan na planu samopouzdanja i morala ekipe.

Javor važi za tvrdu ekipu i verovatno će pokušati da nas iznenadi.“

Mi sa druge strane ulazimo u seriju teških mečeva i gustog rasporeda utakmica, igra se u ritmu subota-sreda, tako da sutrašnji povoljan rezultat može dosta da nam pomogne na planu atmosfere i samopouzdanja. Pobeda je ono što nas zanima, ko će je od strelaca doneti nije bitno.“ zaključio je Duško Tošić.

Utakmica između Javora i Crvene zvezde se igra na gradskom stadionu u Ivanjici u subotu s početkom u 14 časova.

Ne propustite