Pobeda se pamti, nije važno ko daje golove...

Autor: Darko Mitrović
subota 21.04.2012.
23:44
Izvor: Sportske.net

Nikola Mikić i Filip Kasalica složni u oceni da je Zvezda mnogo bolje odigrala drugih 45 minuta protiv Užičana. Kapiten smatra da su za gol koji je postigao zaslužni i njegovi saigrači, a Kasalica ne brine što se ponovo nije upisao u strelce, već tvrdi da

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezda se večeras dugo mučila da dođe do gola Užičana, a put do mreže pronašao je kapiten crveno-belih Nikola Mikić, desetak minuta pre kraja.

On, međutim, ne želi da najveće zasluge za pobedu pripiše sebi, već ih deli sa saigračima.

''Dugo smo se mučili da uhvatimo pravi ritam, a u nastavku smo pokazali koliko smo kvalitetna ekipa. Stvorili smo dosta prilika i neko je morao da postigne gol. Desilo se da to budem ja, ali ne bih pridavao veliki značaj tome. Piše se pobeda, a gol je zasluga čitavog tima'', izjavio je Mikić.

Napadač crveno-belih Filip Kasalica uverava da se ne bi bunio da njegovi saigrači iz odbrane i dalje postižu golove, samo da Zvezda pobeđuje.

''Bez obzira što smo do gola došli tek u finišu, nisam sumnjao u pobedu. Nisam bio strelac na nekoliko mečeva, ali to me ne brine. Neka golove postižu i odbrambeni igrači, nemam ništa protiv, bitno je samo da pobeđujemo'', poručio je Kasalica. 

Ne propustite