Pobeda Zvezde pred povratak sa Zlatibora...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.07.2012.
20:32
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su danas jedini kontrolni meč na pripremama na Zlatiboru. Rival je bila ekipa užičkog Jedinstva, a Beograđani su slavili rezultatom 2:0.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U duelu sa užičkom ekipom  Jedinstvo Putevi, Crvena zvezda je večeras na Zlatiboru slavila rezultatom 2:0.

To je bila jedina provera crveno-belih tokom boravka na Zlatiboru, ako izuzmemo trening meč ''Plavih'' i ''Crvenih'', kada je trener Prosinečki podelio igrače u dve ekipe.

Pred oko 4.500 navijača na terenu ''Švajcarija'' ispred hotela Palisad, crveno-beli su poveli golom Miloša Dimitrijevića u 40. minutu iz jedanaesterca, posle prekršaja nad Filipom Mladenovićem u kaznenom prostoru Užičana.

Zvezda je do kraja prvog poluvremena stvarala šanse, imala inicijativu, a najbliži golu bio je Lazović, čiji je šut zaustavila prečka.

U nastavku, Kasalicu je zamenio Babalj, a Lukovića novajlija Jovanović. Nešto kasnije, Dimitrijevića je zamenio Kadu, a posle novih prilika Lazovića i Milunovića, put do mreže rivala pronašao je Evandro u 75. minutu, golom sa dvadesetak metara, postavivši tako konačnih 2:0.

Crveno-beli će na Zlatiboru boraviti do četvrtka kada je planiran povratak u Beograd.

Crvena zvezda: Bajković, Krneta, Mladenović, Maksimović, Luković, Lazović, Evandro, Dimitrijević, Milivojević, Milunović, Kasalica.

Ne propustite