Pobede ispred ''uživanja u lepoti''...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.10.2012.
18:16
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde spremaju se za meč u Ivanjici, gde će u sredu pokušati da zabeleže novu pobedu kojom bi konačno preuzeli prvo mesto na tabeli.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Taj podatak daje dodatnu važnost ovoj utakmici, pa su u redovima crveno-belih silno motivisani da i iz Ivanjice donesu sva tri boda.

Zvezdinim fudbalerima je gostovanja već ''preko glave'' u poslednje vreme, ali prema rečima Luke Milivojevića niko u klubu ne želi da unapred stvara nekakav alibi za eventualni neuspeh.

On se ne obazire na priče kako crveno-beli ne igraju lepo, već naglašava da je njegovom timu sada najvažnije da se serija pobeda nastavi.

''I nas i navijače interesuju samo pobede i trofeji, mnogo više nego lepršava igra. Ranije smo uživali u lepoti, igrali napadački, a na kraju ostajali bez trofeja...'', poručio je Milivojević u izjavi za klupski sajt.

Slično razmišlja i Filip Kasalica koji naglašava da je Zvezda prava ekipa, u kojoj je najvažniji interes kluba, a ne pojedinaca.

''Nama je svaka sledeća utakmica najvažnija. Ne razmišljamo mnogo unapred, već se koncentrišemo na prvog narednog rivala sa kojim igramo, u ovom slučaju to je Javor. Nadamo se novoj pobedi'', izjavio je Kasalica.










Ne propustite