Pobedi i beži! (20.30)

Autor: Miloš Marković
četvrtak 25.07.2013.
10:06
Izvor: Sportske.net

Poruka fudbalera Crvene zvezde koja stiže sa Islanda upravo tako zvuči, igrači žele pobedu i beg sa dalekog ostrva Vestmaneje.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ekspedicija Crvene zvezde je u toku jučerašnjeg dana stigla na 12 kvadratnih kilometara veliko ostrvo Vestmaneja, gde će odigrati revanš meč drugog kola kvalifikacija protiv ekipe IBV.

Ostrvo na kome živi nešto manje od 5 i po hiljada ljudi ugostilo je crveno-bele koji su smešteni u dva različita objekta.

Nakon dugog puta i bele noći na Islandu, fudbaleri Crvene zvezde, iako iscrpljeni, trenirali su pred večerašnji duel i poslali jasnu poruku.

„Ljudi, da pobedimo i da bežimo odavde što pre. Ovde bi se i onaj sa Diskaverija zbunio!“, odjeknulo je na treningu.

Crveno-beli su juče odradili trening u vreme odigravanja utakmice, trener Stojanović jna raspolaganju ima sve igrače koji su zadovoljni uslovima za igru.

„Teren je dobar, mi smo spremni iako je iza nas dalek put.“

„Uveren sam da će ekipa IBV-a igrati otvorenije nego u prvom meču jer kod kuće sigurno žele da pokušaju da dođu do gola. Oni će 'izginuti', tu nema dileme. Mi moramo da budemo podjednako borbeni i požrtvovani, uz to smo i kvalitetniji tim. Igraćemo strpljivo i nećemo juriti.“, poručuje kapiten ekipe, Nenad Milijaš koji očekuje i dobru atmosferu na stadionu.

„Čuo sam da su sve karte rasprodate i da na stadion dolaze i naši navijači. Radujemo se igranju u koliko toliko fudbalskom ambijentu.“, zaključio je kapiten Crvene zvezde.

Utakmica između ekipe IBV i Crvene zvezde počinje od 20.30 uz direktan prenos na RTS-u.


Ne propustite