Počela hapšenja izgrednika

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.02.2013.
20:12
Izvor: Sportske.net, RTS

Policija uhapsila trojicu navijača Crvene zvezde, odnosno Partizana zbog osnovane sumnje da su učestvovali u incidentima na finalnoj utakmici Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Prema informacijama koje prenosi RTS, kragujevačka policija u saradnji sa svojim beogradskim kolegama identifikovala je i privela trojicu navijača zbog aktivnog učešća u neredima koji su izazvali prekid finala Kupa Radivoja Koraća između Crvene zvezde i Partizana, 10. februara u Kragujevcu.

Isti izvor navodi da su privedeni Želimir R (33) i Vladimir U (27) iz Beograda, kao i Goran A (37) iz Lazarevca, koji će biti sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu.

Njima se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje na sportskim priredbama. Sumnja se da su navijači Crvene zvezde Želimir R. i Vladimir U. sa tribina uskočili na teren hale ''Jezero'', dok je navijač Partizana Goran A. na tribinama nogom udario navijača sa obeležjima protivničke ekipe.

Svi oni su identifikovani na osnovu snimaka koje je PU u Kragujevcu prosledila kolegama u Beogradu kao i drugim policijskim upravama.

Kragujevačka policija najavila je da će nastaviti rad na identifikaciji i privođenju i ostalih učesnika ovih incidenata.





Ne propustite