Počeli radovi pod Đurđevim brdom...

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.06.2012.
14:09
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Superligaš iz prestonice pomoravskog okruga otpočeo je pripreme za novu sezonu koja će početi evropskim iskušenjima u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Jagodina je u prethodnoj sezoni ostvarila istorijski uspeh plasmanom na četvrtu poziciju u Superligi čime je obezbeđeno učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Na početku priprema fudbalerima su se obratili šef stručnog štaba Simo Krunić i predsednik kluba Goran Milanović.

"Ova ekipa je i do sada imala teške zadatke i uspešno ih rezalizovala. Osvojili smo četvrto mesto u prvenstvu i izborili kvalifikacije za Ligu Evrope. Napravili smo dobar rezultat, koji ćemo se truditi da opravdamo" rekao je Goran Milanović.

Simo Krunić nije želeo da daje izjave za medije pošto je istakao da je predsednik Milanović rekao ono što je najznačajnije u ovom trenutku.

Što se prvotimaca Jagodien tiče, oni su poželeli lakšeg rivala na početku kvalifikacija za LE.

"Ima dosta nepoznanica kada su u pitanju klubovi koji će učestovati u kvalifikacijama. Lično bih voleo da izvučemo neki klub sa Malte ili iz San Marina, da izbegnemo teške protivnike" istakao je kapiten Jagodine Miloš Stojanović.

Jagodina će ime protivnika u prvom kolu kvalifikacija za LE saznati 25. juna a do prvog meča u ovoj sezoni Jagodinci će morati naporno da rade kako bi se što bolje pripremili za iskušenja koja ih očekuju.

Tako su već određeni protivnici ovog superligaša na prirpemama u Bugarskoj koji će "sparingovati" Jagodincima pred takmičarske mečeve.

Ne propustite