Počinje misija Rubin...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 01.10.2012.
12:00
Izvor: Sportske.net

Pobedom u derbiju srpski šampion je napravio odličnu uvertiru pred gostovanje u Rusiji u okviru drugog kola H grupe Lige Evrope.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Raspucani crno-beli pobednički prvenstveni ritam nastavili su i u vrelom derbiju sedmog kola odigranom u Novom Sadu.

Serija ubedljivih pobeda koja obuhvata tri gola u mreži OFK Beograda, pet pogodaka protiv Hajduka i Slobode, nastavljena je i protiv najjače odbrane u ligi.

Trijumf od 3:0 nad novosadskom Vojvodinom uliva nadu i optimizam pred jedan od ključnih momenata sezone po izabranike Vladimira Vermezovića.

Partizan u četvrtak gostuje u Kazanju, ekipi Rubina, a pripreme za ovo teško gostovanje su već počele.

Pomoćnik Vladimira Vermezovića, Aleksandar Rogić već je u Rusiji gde će sa izveštajem o protivniku sačekati svoje kolege. Sudeći po formi u kojoj se nalazi ruski tim, mesta za analizu ima na pretek.

Naime, nakon remija sa Interom, Rubin je obezbedio pobedu u prvenstvu, pa poraz u Kupu i za vikend novu, ubedljivu pobedu od 4:0 nad ekipom Rostova u gostima.

Sa dva pogotka istakao se Salomon Rondon koji će, nema sumnje, privući posebnu pažnju i zahtevati naročitu taktičku pripremu od strane crno-belih.

Svakako da će ubojiti napadač iz Venecuele predstavljati ozbiljan ispit za odbranu koja je na meču protiv Vojvodine pokazala određenih slabosti.

Vladimir Vermezović ima vremena do četvrtka da ukaže na sve eventualne nedostatke i upozori na opasnosti koje vrebaju na ovom izuzetno teškom gostovanju.

„Od danas počinjemo da se bavimo Rusima."

"O Rubinu znamo dosta toga, Aleksandar Rogić je u Kazanju i dosta će nam pomoći u pripremi meča. Biće teško, ali se nećemo predati unapred.“, prenosi „Sport“ reči trenera Partizana.

Mladom Partizanovom timu koji pun optimizma kreće put Rusije pridružiće se i Nemanja Tomić koji je propustio poslednji meč sa Vojvodinom zbog povrede leđa.

Vladimir Vermezović nije želeo da rizikuje sa svojim fudbalerom, te ga je ostavio u Beogradu kako bi se na što bolji način pripremio za naredni meč koji umnogome može rešiti evropsku sudbinu Partizana.

Nakon prvog kola sve ekipe grupe H imaju po bod, sigurno da bi eventualna pobeda u Rusiji dobrano povećala šanse Partizana da se izbori i za prolazak u narednu rundu.

Hoće li to i uspeti saznaćemo u četvrtak od 18 sati.


Ne propustite