Počinje prodaja karata za derbi na ''Čairu''

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.10.2012.
20:17
Izvor: Sportske.net

Iz niškog Radničkog stiže informacija da od srede počinje prodaja ulaznica za derbi 11. kola Superlige protiv Partizana. Očekuje se veliko interesovanje, a cene karata su ''popularne''.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Posle teškog poraza na Karaburmi u prošlom kolu, fudbaleri Radničkog iz Niša narednog vikenda na svom terenu imaće još jedno veliko iskušenje, ujedno i najveće od početka sezone, protiv aktuelnog šampiona Srbije, ekipe Partizana.

Nišlije se nadaju da bi crno-belima mogli da pruže jak otpor, poput onog u duelima sa Crvenom zvezdom, ali uz veru u povoljniji rezultatski epilog.

Hoće li tako biti, ostaje da sačekamo subotu, a do tada će biti u prodaji ulaznice za ovaj susret.

Kako je saopštio niški superligaš, prodaja karata počinje u sredu i svakog dana će se obavljati na biletarnici hale Čair od 10 do 17 časova, a u subotu od 10 časova do početka utakmice.

Cena karata za severnu i južnu tribinu iznosi po 300 dinara, a za zapadnu i istočnu po 500 dinara. Cena ulaznice za ložu je 1.000 dinara.

Takođe, klub moli sve one koji imaju vaučere za sezonske karte, da ih zamene u sredu ili četvrtak kako bi se izbegle gužve.

Ne propustite