Počinje Zvezdin evropski put...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.11.2012.
18:31
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaši Crvene zvezde u sredu startuju u Evrokupu. Prvi rival je ekipa francuskog Orleana, meč se igra u ''Pioniru'', a očekuje se velika podrška crveno-belima sa tribina.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Prema informacijama na zvaničnom sajtu Crvene zvezde, za ovu utakmicu vlada veliko interesovanje. Meč se igra u sredu, s početkom od 19 časova i 15 minuta, a prodaja karata obavljaće se na dan utakmice, na blagajni Pionira od 13 časova.

Ulaznice za tribinu koštaju 300, a za parter 500 dinara. Za plavu i belu ložu potrebno je izdvojiti 700, a za VIP ložu 1000 dinara.

Osim toga, na blagajni Pionira do 18 sati moći će da se kupe i sezonske ulaznice koje su od ponedeljka ponovo u prodaji. Cene godišnjih karata su 3.500 (tribine), 7000 (parter), 12.000 (plava i bela loža) i 25.000 VIP loža.

Zvezda je takođe i apelovala na sve svoje navijače koji budu prisustvovali utakmici da ''navijaju fer i sportski, bez upotrebe pirotehničkih sredstava petardi i baklji i bez ubacivanja bilo kakvih tvrdih predmeta na teren.

Jer, svaki i najmanji incident ove vrste biće najstrože sankcionisan od strane čelnika Evrokupa.

Zato KK Crvena zvezda DIVA apeluje na svoje najvatrenije simpatizere da pred košarkaškom Evropom još jednom pokažu da su najbolji navijači, a igračima na terenu pruže neophodnu podršku'', ističe se na sajtu Crvene zvezde.

Ne propustite