Podrška Jovanoviću...

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.06.2012.
18:38
Izvor: Sportske.net, danas.rs

U jeku medijskih najava o smeni Vlade Jovanovića i povratrku Duška Vujoševića na mesto uspeha, još uvek aktuelni trener Partizana dobio je javnu podršku od kolege Boška Đokića.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Nekadašnji trener FMP-a Boško Đokić, koji trenutno radi u niškom Konstantinu komentarisao je aktuelnu situaciju u vezi sa trenerom Partizana Vladom Jovanovićem, o čijem se odlasku priča odmah pošto je sa crno-belima osvojio novu šampionsku titulu.

On smatra da je ''neukusno i bespredmetno'' govoriti o poziciji trenera koji je za dve sezone na klupi Partizana osvojio pet trofeja.

''Moje mišljenje je da Vlada Jovanović mora da ostane trener Partizana. Za one koji su zaboravili, on je u teškom trenutku nasledio Duška Vujoševića i za kratak period sa crno-belima osvojio izvanredne rezultate'', ističe Đokić.

Đokić ističe i da se ''samo u Srbiji'' analiziraju i kritikuju reči trenera tokom tajm-auta, a i u tom delu je Jovanović bio na udaru.

''Kakva je to javnost koja svaku reč meri u zlonamernom kontekstu. Pa ako je toliko važno šta se govori za vreme tajm-auta, zašto se ne napravi analiza onoga što i ostali treneri govore za vreme pauze. Ali, kod nas je na delu omalovažavanje na svim poljima, a ne samo u košarci'', zaključuje Đokić.




Ne propustite