Podržimo naše hokejaše protiv Estonije! (20:00h)

Autor: Darko Mitrović
subota 12.04.2014.
14:51
Izvor: Sportske.net

Igrači i Savez hokeja na ledu pozivaju sve navijače da dođu sa šalovima Srbije da bi se i na taj način suprotstavili “ledenoj” reperezentaciji iz Estonije.

Savez hokeja na ledu Srbije
Savez hokeja na ledu Srbije

Povezane vesti

Igrači su pozvali sve navijače koji će ih danas bodriti u Ledenoj hali Pionir da ponesu šalove da bi i na taj način Estoncima pokazali da je cela hala svim srcem uz svoju reprezentaciju.

''Pozivam ovim putem sve navijače da danas zajedno "obojimo" ledenu halu Pionir u crveno-plavo-belo. Imali smo prilike više puta na utakmicama reprezentacije u ostalim sportovima da vidimo upravo taj način podrške timu Srbije.

Mogu vam reći, kao kapiten u ime igrača, da će biti neopisiv osećaj izaći na led, a da cela dvorana bude "obojena" bojama sa naših dresova''
, rekao je kapiten Marko Kovačević.

Reprezentacija se za ovo Prvenstvo skupila tek par dana pred otvaranje, jer su mnogi igrači igrali play-off utakmice za svoje klubove kao što je to slučaj sa Pavelom Popravkom koji je još u Rusiji.

Marko Sretović je polomio ruku na poslednjoj pripremnoj utakmici, a Marko Milovanović još odrađuje suspenziju od 12 utakmica. Ipak, zacrtani plan, opstanak u Diviziji II, najverovatnije je ostvaren. Ono što je pravo iznenađenje za celu ekipu je srčana borba koja ih je, pobedom protiv Izraela, dovela opet u situaciju da se bore za medelju. Početak utakmice

Srbija - Estonija je danas u 20.00 sati. Oni koji nisu nabavili svoju ulaznicu mogu pokušati još neposredno pre utakmice po ceni od 100 dinara.

Ne propustite