Pogba za Juventusovih +11!

Autor: Boris Jovanović
subota 19.04.2014.
20:20
Izvor: Sportske.net

Juventus teškom mukom stigao do trijumfa protiv Bolonje, ali ima ogromnu prednost četiri kola pre kraja. Roma pod pritiskom u Firenci.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Dugo je Juventus lomio otpor Bolonje. Gosti su se dobro odbranili, a Kurći nije imao previše posla. Jednu šansu u prvom delu je promašio Pogba, bilo je još par opasnih situacija, ali se na poluvreme otišlo bez golova.

Kako se i očekivalo, prava opsada gola gostiju u nastavku, akcija za akcijom, ali bez efekta, a onda je "Arena" sredinom drugog poluvremena eksplodirala, sjajno je Pol Pogba sebi stvorio poziciju za šut, posle je naravno sve bilo u njegovom stilu, sevnula je desnica, 1:0 za Juve.

Do kraja je domaćin mogao da postigne još neki gol, a Bolonja je bila nemoćna, bez prilike, imali su jedan pokušaj za čitavu utakmicu.

Na kraju, zlatan minimalac za šampiona, +11 u odnosu na Romu koja večeras u poslednjem meču 34. kola igra u Firenci. Ako ne pobedi, možda nije matematički gotovo, ali umreće i poslednja nada Rimljana da bi mogli da naprave podvig i preotmu titulu Juventusu.

Gol Pogbe možete videti ovde, a pročitajte i  izveštaje sa popodnevnih mečeva ovde. Kolo je odigrano dan ranije zbog Uskrsa u nedelju.

Ne propustite