Pogledajte ko sve "voli Crvenu zvezdu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.06.2014.
12:02
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom i njegov kreativni tim napravili su još jedan u nizu kvalitetnih video materijala sa ciljem da se animiraju navijači pred finalne utakmice plej-ofa košarkaške Superlige Srbije.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u subotu kreću u odlučujuće borbe za trofej u domaćoj ligi na koji se na Malom Kalemegdanu čeka 16 godina.

Poslednji put kada su se zvezdaši radovali tituli bilo je dane 1998. godine a sada je došao red na još jednu priliku da se prekine decenijska dominacija Partizana za šta će biti neophodna maksimalna podrška publike.

"Delije" se u Superligi nisu pokazale kao revnosne jer su utakmice crveno-belih neretko igrane pred manje od 1.000 navijača ali činjenica da će protivnik u finalu biti Partizan iz korena menja stvari.

Kreativni tik KK Crvena zvezda Telekom pokušao je dodatno da animira navijače i natera ih da budu uz voljeni klub promo spotom u kojem se pojavljuju Nebojša Čović, Milan Gurović, Nemanja Nedović, Nikola Vučević, Ranko Žeravica, Vuk Radivojević, Aleksandar Cvetković, Jovan Koprivica, Žarko Čabarkapa i mnogi, mnogi drugi...

Svima koji su se pojavili u promotivnom spotu snimljenom pred početak finalne serije zajedničko je jedno - "Vole Crvenu zvezdu" i žele da je vide na pobedničkom tronu nakon finala plej-of serije.

Prva utakmica u borbi za trofej igra se večeras od 20 časova u hali "Pionir".

Ne propustite