Pohvale Dijari, kritike ''drugopozivcima''...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.02.2012.
20:58
Izvor: Sportske.net, mono.rs

Partizanov koordinator Albert Nađ sumirao učinak na pripremama. Ukupan povoljan utisak donekle pokvarili pojedini igrači, koji se, prema njegovim rečima, nisu dovoljno zalagali. Za razliku od njih, Lamin Dijara dobio pohvale.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle odrađenih zimskih priprema, Albert Nađ upozorava da se neće tolerisati nezalaganje pojedinaca. To se, kako kaže, u prvom redu odnosi na igrače koji su, uslovno rečeno, u drugom planu.

''Kako oni misle da uđu u prvi tim i da iz njega 'eliminišu' svoje konkurente? Partizan ne trpi nezalaganje, sa trenerom Grantom sam razgovarao na tu temu, pričaćemo i sa tim igračima. Dres Partizana je lepo nositi, ali je u isto vreme i veoma teško...'', podseća Nađ.

On ipak dodaje da je ukupan utisak sa priprema pozitivan, da su crno-beli imali nekoliko jakih provera i smatra da Partizan ima kvalitet za osvajanje duple krune.

Posle povrede Marka Šćepovića, Nađa ohrabruje forma Lamina Dijare, koga je javno pohvalio.

''Dijara je fenomenalno odradio pripreme, kako treninge tako i svaki minut na utakmicama. Vidi se da želi da se izbori za mesto u timu. Odavno ga poznajem, ovo je novi Dijara'', poručio je Nađ.


Ne propustite