Pojačanja "cvetaju" u kulskom Hajduku

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 17.02.2012.
17:20
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Pridošlice Vasiljević i Goločevac izneli su svoja viđenja dosadašnjeg boravka u kulskom superligašu. Njihov period adaptacije na novu sredinu teče ubrzano, a kako su dobri prijatelji od ranije zajedničkim snagama prevazilaze sve probleme.

fkhajduk.rs/
fkhajduk.rs/

Povezane vesti

Odličnim rezultatima koje fudbaleri Hajduka pružaju na pripremama u Umagu u velikoj meri doprinela su pojačanja iz zimskog prelaznog roka.

Momci koji su i ranije zajedno branili boje istog tima opet se sreću u Hajduku i na obostrano zadovoljstvo, dobrim igrama, pomažu Kuljanima u ostvarivanju postavljenih ciljeva.

"Mi smo dugo igrali zajedno u Sevojnu i odlično se poznajemo. Dobri smo prijatelji i drago nam je što smo ponovo u istom timu" - počeo je razgovor štoper Vasiljević.

"Hajduk je stabilan prvoligaš, evo već pune dve decenije i to se oseti u radu. Potpisao sam ugovor do leta, međutim ako se sve nastavi ovako ne bih imao ništa protiv i da ga produžim i učestvujem u ispunjavanju klupske ambicije, a to je izlazak u Evropu iduće godine."

Slično misli i vezista Goločevac koji se pokajao što još letos nije prihvatio ponudu iz Kule.

"Imao sam ponudu da dođem u Hajduk još letos, ali to nisam učinio jer sam iskreno imao određene predrasude prema ovom klubu. Međutim, nakon razgovora sa predsednikom Osmajićem i reazultata koji su postignuti u jesenjem delu, uverio sam se da neću pogrešiti ako obučem beli dres." rekao je Goločevac.

Obojica veruju da uspesi koje nižu na pripremama ne smeju da izazovu opuštanje i letargiju među mladim igračima. Kako kažu, oni, "stariji" momci zaduženi su da mladima objasne kako se odnosi prema klubu i u dobrim i u lošim vremenima.

Ne propustite