"Pojačanja" i pojačanja...

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 18.06.2012.
14:31
Izvor: Sportske.net

Zvezdin prioritet je da zadrži postojeći tim, čekaju odgovore Lazovića i Tošića, Mijailović je siguran. Sa Evandrom uvek ista priča, a za nova lica treba sačekati procenu Roberta Prosinečkog. I dalje nema ponuda za igrače koji imaju dozvolu da odu...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezda je počela pripreme, čekaju se naravno reprezentativci, ali i Južnoamerikanci.

Oko Borhe je veo tajne, a za klupski sajt je gensek Stefanović prokomentarisao situaciju oko Evandra.

"Sa njim je uvek ista priča, na kraju se nekako dogovorimo", komentariše "pretnje" menadžera da se "Maestro" zbog dugovanja neće pojaviti na pripremama Stefanović.

"Cilj je da zadržimo kostur ekipe, fudbalere koji su izneli teret prošle sezone. Čekamo odgovor Lazovića i Tošića, ponudili smo im nove ugovore. Što se tiče Mijailovića, mogao bi da ode samo ako bude neke veoma povoljne ponude, što u ovom trenutku nije realno", rekao je Stefanović.

Novi dolasci zavise od odlazaka.

"Uštedama zbog igrača koji odlaze napravili bismo prostor za neke nove fudbalere. Mislim da će biti još pojačanja, ali to zavisi od procene Roberta Prosinečkog", dodao je prvi operativac kluba.

Ono što se zna je da dozvolu imaju Mikić, Bajković, Dimitrijević, Petković i Kadu, ali nema ponuda. Izvesno je da ih neće biti jer prelazni rok praktično nije ni otvoren.

U međuvremenu Prosinečki će sagledati potrebe a kako je otkrio Stefanović neki fudbalerii će dobiti sporazumni raskid ugovora i otići će iz Zvezde kao slobodni igrači.

Ne propustite