Pola meča pripalo Zvezdi

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.02.2013.
17:03
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde bili su bolji nakon 45 minuta od "B" tima Šahtjora a drugi deo meča nije ni odigran zbog zabrane osoblja hotela pod čijom je juresdikcijom teren na kom je susret igran.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Interesantna situacija viđena je danas na sportskim terenima hotela "Arkadija" u Antaliji gde je osoblje hotela zabranilo fudbalerima Crvene zvezde i "B" tima Šahtjora da odigraju drugo poluvreme kontrolnog meča.

Aleksandar Janković odlučio je da na teren izvede momke koji nisu juče igrali protiv Esbjerga a oni su mu se odužili trijumfom nakon 45 minuta igre.

Zvezda je preko Mihajlovića u 16. i Kadua u 28. minutu povela sa 2:0 i do kraja poluvremena nije bilo velikih prilika da se promeni rezultat ali je zato na pauzi između dva dela igre došlo do interesantne situacije.

U završnici prvog dela meča počela je da pada jaka kiša a osoblje hotela "Arkadija" nije želelo da dopusti da se odigra drugo poluvreme kako podloga ne bi bila uništena.

Tako je Crvena zvezda upisala pobedu u jednom poluvremenu nad "B" timom Šahtjora ako se tako može reći jer utakmica nije završena.

Ne propustite