Polarna glavobolja...

Autor: Miloš Marković
petak 24.08.2012.
09:53
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Nakon jučerašnjeg susreta u hladnoj Norveškoj i utakmice na kojoj je, zanimljivo, svih pet golova postignuto glavom, crno-beli itekako imaju razloga za oprez pred revanš u Beogradu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Pokazali su Norvežani još jednom da se fudbal igra svuda, momci iz malog grada su Beograđanima zadali glavobolju pred povratak u Beograd.

Utakmica krajnje zanimljiva o čemu svedoči i krajnji rezultat od 3:2 za domaćina ostavlja nedovršen posao i jednima i drugima.

Dva gola u gostima predstavljaju dobar zalog za revanš, ali tri primljena još jedna su opomena da se greške moraju svesti na minimum.

„Pravili smo neshvatljive propuste prilikom prekida, iako smo bili svesni i pre samog meča da je to njihovo najjače oružje.“, rekao je Vermezović koji tvrdi da je cilj ipak postignut.

„Idemo dalje. Postigli smo cilj, dali smo dva gola na strani. Mogli smo još, a mogli su i oni. Greške su sastavni deo igre, okrećemo se narednim izazovima.“, istakao je šef struke crno-belih.

Atmosfera među igračima, koji su svesni su fudbaleri srpskog šampiona svojih grešaka, razumljivo ne na visokom nivou. Ipak, optimizam ne jenjava.

„Ne znam zašto uvek igramo tek kada primimo gol. Da je bilo vviše sreće mogli smo nazad u Beograd sa povoljnijim rezultatom, ali i ovako sam uveren da ćemo proći dalje.“, rekao je Saša Marković za Žurnal.

Kapiten Ilić obećava znatno bolju igru u revanšu.

„Pred domaćom publikom imamo veće šanse da prođemo dalje. Videli smo da je Tromso jaka ekipa i još jednom smo shvatili da svoje greške jednostavno moramo da svedemo na minimum. Verujem da u Beogradu možemo da ih eliminišemo.“, istakao je kapiten.


Ne propustite