Poluvreme na Vračaru - pelcer za "Vošu"

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 02.04.2012.
08:52
Izvor: Sportske.net

U Partizanu nemaju vremena da slave ubedljiv trijumf nad Radom, već u sredu u Humsku stiže Vojvodina, prvenstveni dužnik iz proteklih sezona. Cilj da se prvo poluvreme na Vračaru "produži" na svih 90 minuta.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Uz zadovoljstvo zbog ubedljive pobede i praktično završenog posla za poluvreme u Partizanu provejava pitanje zbog čega ekipa nije nastavila u istom stilu.

O tome je nakon meča pričao Stefan Babović, a slično misli i koordinator Nađ.

"Meni se to lično ne sviđa, otaljavali smo posao u nastavku. Nismo morali da se čuvamo za Vojvodinu, ima vremena da se oporavimo do srede", prenosi "Sport" reči glavnog čoveka u sportskom sektoru.

Nađ ipak nije previše kritičan, nema ni razloga za tako nešto, a kaže da je dovoljno da igrači ozbiljno priđu meču.

"Niko se neće skloniti jer smo mi Partizan, ali bez dileme smo najkvalitetniji tim u zemlji i tako mora da ostane", dodaje Nađ.

Grant neće i dalje moći da računa na Lazevskog, treba očekivati isti tim kao protiv Rada.

"Moramo malo da odmorimo u drugom poluvremenu, kada smo već bili tako ubedljivi", smeje se raspoloženi Dijara koji kaže da igra za novi ugovor.

"O tom - potom", kaže Nađ.

Kako rekosmo, Vojvodina je tim koji je stvarao najviše problema crno - belima u poslednje dve sezone. Dva puta su ih pobedili, ali je Partizan uzvratio takođe sa dva trijumfa.

Duel u Humskoj je poslednja utakmica vanrednog 22. kola, igraće se od 18:30.

Ne propustite