Ponosni kapiten Rakočević!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 18.02.2013.
10:20
Izvor: Sportske.net

Vođa crveno-belog tima najavio žestoku borbu za vrh tabele regionalne ABA lige nakon novog trijumfa nad večitim rivalom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Crveno i crno-beli odigrali su jedan izuzetno uzbudljiv meč u kome je viđen rezultatski preokret Crvene zvezde koja je u jednom trenutku gubila i sa 15 poena razlike.

Ipak, izabranici Vlade Vukoičića su pokazali karakter i kvalitet, predvođeni sjajnim kapitenom Rakočevićem koji u svojim poznim košarkaškim godinama igra sa nepromenjenim žarom i intenzitetom, uspeli su da po treći put ove sezone savladaju Partizan.

Kapiten Crvene zvezde se sa posebnom pažnjom osvrnuo na ambijent u hali „Pionir“, ističe da upravo tako treba da izgleda jedna košarkaška utakmica, a ne kao u Kragujevcu.

"Ovo je jako bitna pobeda za nas. Pobedili smo večitog rivala i poboljšali naše šanse da završimo ABA ligu na prvoj poziciji na tabeli. Sada moramo da dobijemo sve do kraja i da čekamo kiks Igokee. Utakmica protiv Partizana je bila inteznivna, sa puno kontakata i grube igre."

"Na poluvremenu smo se dogovorili da odgovorimo istom merom i da skidamo razliku poen po poen. Kada smo počeli da igramo požrtvovanije u odbrani - stvari su krenule u našu korist.", istakao je kapiten Zvezde.

Zahvalio se Rakočević košarkašima Partizana na fer borbi, a posebno je čestitao svojim 'fajterima' saigračima.

„Fantastična atmosfera i pobeda! Pokazali smo hrabrost i kvalitet! Ponosan sam na svoje saigrače, pravi fajteri!“, napisao je na Tviteru kapiten Crvene zvezde.

Inače, nakon sinoćnog trijumfa, Crvena zvezda ima dve pobede više od Partizana i u odličnoj poziciji je pred nastavak sezone.


Ne propustite