Popaj: "Najveća pobeda u karijeri!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.05.2013.
12:25
Izvor: Sportske.net

Kapiten fudbalskog kluba Jagodina Miloš Stojanović Popaj kazao je da mu sinoćna pobeda u finalu nacionalnog Kupa znači najviše u karijeri i da su se za nju zasluženo izborili fudbaleri, stručni štab, uprava kluba i lokalna samouprava.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Nakon istorijskog uspeha u finalu Kupa Srbije Jagodina je u grad na Belici ponela trofej iz Beograda.

Pehar namenjen osvajaču nacionalnog Kupa prvi je u istoriji FK Jagodina kao i kapitenu tog tima koji nije krio da mu je pobeda nad Vojvodinom najveća u dosadašnjem toku karijere.

"Ovo je istorijski trenutak i za Jagodinu i za srpski fudbal. Veliki je uspeh za saigrače i mene, kao i za sam grad osvajanje trofeja. Zahvalio bih se saigračima, stručnom štabu i lokalnoj samoupravi jer smo zajedničkim snagama došli do velikog uspeha. Šta drugo da kažem osim da je ovo najvažniji dan u mojoj karijeri i najveća pobeda u životu" rekao je Stojanović.

Finale Kupa Srbije nije bilo toliko lepo za oko navijača a najbolji strelac Superlige objasnio je da timovi nisu igrali kako se očekivalo usled velikog uloga koji je nosila utakmica na stadionu u Humskoj.

"Važnost utakmice je opteretila i nas i igrače Vojvodine. Nama se posrećilo da smo postigli gol u ranoj fazi utakmice a kasnije smo uspeli da sačuvamo svoju mrežu i mislim da smo na kraju zasluženo pobedili" zaključio je Stojanović.

Jagodina je trijumfom u nacionalnom Kupu obezbedila sebi izlazak u Evropu što će biti drugi put za redom da klub iz prestonice Pomoravskog okruga igra kvalifikacije za LE.

Ne propustite