Poraz od Rumuna ''prelio čašu'' - smenjen Vignjević!

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.02.2012.
21:39
Izvor: Sportske.net, fcrad.co.rs

Ono što je i najavljivano pre par dana, dogodilo se danas posle poraza ''građevinara'' od rumunske ekipe Panduri u Antaliji. Prvi čovek Rada smenio je gtrenera Vignjevića, koji se vraća u Beograd zajedno sa svojim pomoćnimkom Zoranom Čamparom.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Usred priprema u Antaliji Rad je ostao bez trenera, posle današnje odluke prvog čoveka ''građevinara'' Ranka Stojića da prekine saradnju sa dosadašnjim šefom struke Nebojšom Vignjevićem.

Nesuglasice između njih dvojice obelodanjene su pre par dana, a poraz od Pandurija od 2:1, treći od ukupno četiri meča koliko je Rad do sada odigrao na aktuelnim pripremama, pomogao je Stojiću da donese konačnu odluku.

''Ovo je bila neizbežna reakcija! Situacija je alarmantna i moramo da stabilizujemo tim. Do sada su reakcije bile ljudske, ali klub ne sme da trpi. Verujem da već za nedelju dana možemo da povratimo prepoznatljiv karakter i u prvenstvo uđemo potpuno spremni'', izjavio je Stojić.

Inače, rumunski tim je već posle pola sata igre vodio sa 2:0, a počasni gol za Rad postigao je Malbašić u 87. minutu meča.

Rad: Marinković, Pantić, Leković, Pajović, Mitrović, Rogač, Jovanović, Stanojević, Andrić, Luka, Stojiljković.

Igrali su još: Danilović, Malbašić, Čaušić, Mrkela, Sakan, Raspopović, Đurđević, Božičić, Vitas, Pršo.


Ne propustite