Portugalci tvrde: "Zvezda prodala Petkovića Sportingu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.05.2014.
15:33
Izvor: Sportske.net

Nedavno je na adresu FK Crvena zvezda stigla ponuda za Marka Petkovića a mediji u Portugalu tvrde da se desni bek nalazi pred dogovorom sa Sportingom i da će potpisati petogodišnji ugovor.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sudeći prema informacijama do kojih su došli portugalski mediji, vicešampion Srbije i Portugala postigli su dogovor oko transfera Marka Petkovića u redove Sportinga.

Prethodne nedelje na adresu FK Crvena zvezda stigla je ponuda za desnog beka a Sporting je insistirao da odgovor bude što brži.

Ako je verovati novinarima "A Bole", pitanje prelaska kapitena mlade reprezentacije Srbije u redove Sportinga već je gotova stvar.

Pomenuti izvor navodi da je Sporting pristao da Zvezdi isplati 850.000 evra za Marka Petkovića a mladi reprezentativac trebalo bi da potpiše ugovor na pet godina sa klubom iz Lisabona.

Marko Petković prešao je u redove Crvene zvezde prethodnog leta kada je OFK Beograd već dogovorio sve odredbe transfera sa Partizanom, a onda su crveno-beli pokvarili posao "večitom rivalu".

U dosadašnjem toku sezone Petković je imao mnogo problema sa povredama zbog čega je za crveno-bele odigrao samo 15 utakmica.

Ne propustite