Posle Hulka i Vitsela, na red došao - ''Mićko''!?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 06.09.2012.
21:14
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ruski Zenit napravio je pravi ''bum'' u završnici prelaznog roka, a u redovima (pre)bogatog kluba iz Sankt Petersburga sada razmišljaju na duže staze, pa već ovog leta žele da od Crvene zvezde kaparišu talentovanog Srđana Mijailovića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naime, prema saznanjima ''Novosti'', ruski šampion ponudio je Zvezdi četiri miliona evra za 18-godišnjeg vezistu, koji bi, međutim, ostao na Marakani još godinu dana.

Navodno je Mijailović velika želja trenera Zenita Lučana Spaletija, koji je na preporuku svojih skauta odgledao Mijailovića u više navrata na delu i ono što je video, očigledno mu se veoma dopalo.

Dakle, u slučaju da čelnici Zvezde prihvate ovu ponudu, bio bi potpisan predugovor sa Rusima, a visina obeštećenja ne bi mogla da se menja sledećeg juna, kada bi Mijailović i zvanično postao član prvaka Rusije.

U prilog realizaciji transfera svakako ide i uloga Gasproma, zajedničkog sponzora i Zvezde i Zenita, ali i činjenica da se trenutno Mijailovićeva vrednost procenjuje na 1,5 miliona evra, što je znatno manje od onoga što Rusi nude Zvezdi.

Naravno, sada se očekuje odgovor čelnika Zvezde, koji nemaju mnogo vremena za razmišljanje.

Ne propustite