Posle Mege, sad i Radnički cilja pobedu nad Zvezdom

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.05.2014.
07:50
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Utakmica u Železniku između Crvene zvezde i Mega Vizure pokazala je da crveno-beli nisu neranjivi u domaćem šampionatu, pa sada i u kragujevačkom Radničkom veruju da pred svojim navijačima mogu da upišu trijumf nad beogradskim crveno-belima.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Kragujevčani su u utorak uveče slavio u Valjevu protiv Metalca i zadržao šanse za osvajanje trećeg mesta, a do ovog trijumfa ih je predvodio sjajni Stefan Birčević sa 30 postignutih poena.

Već u četvrtak Zvezda dolazi u Kragujevac, sa željom da se iskupi za poraz od Mege, dok su košarkaši Radničkog osokoljeni novim trijumfom i puni samopouzdanja dočekuju duel sa liderom na tabeli.

To potvrđuje i izjava Birčevića posle pobede u Valjevu, kada je istakao i podršku navijača koji su pratili ekipu na ovom gostovanju.

''Zahvaljujem publici koja je došla čak u Valjevo, nije ih pokolebalo ni ovo nevreme. Uvek su uz nas, oni su poseban izvor energije. Znam da će biti na tribinama u četvrtak protiv Zvezde.

A ime rivala je dovoljno i za ostale koji nas podržavaju, pozivam ih sve zajedno da nas isprate u preostalim mečevima do kraja sezone. Eventualna pobeda nad učesnikom Fajnal fora ABA lige imala bi kapitalnu vrednost za nas pred završnicu Superlige. Kragujevčani, dođite u četvrtak, opet ćemo dati sve od sebe na parketu'',
poručio je Birčević.

Ne propustite