Posle pauze - još moćnija Zvezda?

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.09.2013.
11:19
Izvor: Sportske.net

Posle tri uzastopne pobede i sve sigurnije igre Stojanovićevog tima, u Crvenoj zvezdi se vratio optimizam i vera u ekipu od koje se očekuje titula na kraju sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prvo kolo domaćeg šampionata i poraz u Ivanjici nisu nagoveštavali brz oporavak Crvene zvezde posle prerane eliminacije u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ipak, usledilo je angažovanje još nekolicine pojačanja, poput Onjila, Mrđe, pa Rajkovića i Gogića iz Jagodine, a uporedo sa tim počeli su da stižu i rezultati.

Savladana je Jagodina, a zatim je ostvaren stopostotan učinak na dva teška gostovanja - u Kruševcu i Kragujevcu, pa prvenstvenu pauzu Zvezda dočekuje sa devet bodova na svom kontu, jednim manje od vodećeg trilinga.

Osim rezultata, primetan je i napredak u igri u odnosu na start sezone, novajlije se sve bolje uklapaju, a u Kragujevcu su konačno golgeterski proradili i Filip Kasalica i Abiola Dauda, koji i definitivno ostaje na Marakani.

Takođe, velika podrška navijača je nešto na šta Zvezdini fudbaleri uvek mogu da računaju i sve to posle prva četiri kola daje nadu navijačima da će ove sezone san o tituli konačno biti pretvoren u javu.

Optimista je i sportski direktor Zoran Stojadinović, koji je zadovoljan i učinkom u prelaznom roku, u kome je na Marakanu stiglo čak 14 novih fudbalera.

''Raspored nam sada ide na ruku, a prema nekim procenama ključ za titulu biće pobede u narednih pet mečeva (Donji Srem, Voždovac, Spartak, Čukarički, Novi Pazar...). Konkurencije se ne plašim, nova Zvezda može do titule'', poručuje Stojadinović, a prenosi ''Sport''.







Ne propustite