Posle šest dugih godina...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.05.2014.
10:23
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde danas su konačno dočekali priliku da, u slučaju pobede nad OFK Beogradom na Marakani, prekinu šestogodišnju dominaciju ''večitog rivala'' u domaćem prvenstvu i konačno podignu šampionski pehar Jelen Superlige.

Twitter: FK Crvena zvezda
Twitter: FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Šest godina su fudbaleri i navijači Crvene zvezde čekali današnji dan i konačno su ga dočekali, iako je sve moglo da bude rešeno još pre nedelju dana, da našu zemlju nisu pogodile katastrofalne poplave.

Zbog svega što se dogodilo prethodnih dana, najavljivano spektakularno slavlje crveno-belih na ulicama Beograda i na Marakani neće biti u tako velikoj meri, ali je jasno da će ekipu Slavišu Stojanovića večeras od 17 časova protiv ''Romantičara'' dočekati ispunjene tribine našeg najvećeg stadiona.

Kako smo i objavili prethodnih dana, šampionski pehar je već dopremljen na Marakanu, i u slučaju raspleta koji željno iščekuju pristalice Crvene zvezde, biće uručen kapitenu crveno-belih Nenadu Milijašu.

Jasno je, Zvezdi treba još jedna pobeda u poslednja dva kola, svi na Marakani veruju da će šampionska trka biti rešena već danas i da će crveno-beli konačno stići do 26. titule prvaka u klupskoj istoriji.

Naravno, neočekivana pauza, neizvesnost da li će se finiš prvenstva uopšte i odigrati, uticali su na fudbalere, ali Milijaš, Ninković i drugovi uveravaju da je njihova ''glad'' za titulom toliko jaka, da ih ništa više ne može sprečiti da do nje i dođu sada, kada im je ostao još samo taj jedan, završni korak.

Što se tiče gostiju sa Karaburme, oni nemaju takmičarskih motiva, osigurali su opstanak, što im je bio i glavni cilj ovog proleća, ali njihov trener Zlatko Krmpotić uverava da će danas nastupiti u najjačem sastavu, odigrati najbolje što mogu i pokušati da se na pravi način predstave punoj Marakani.

Ipak, veoma malo je onih koji veruju da će to biti dovoljno da se večeras zaustavi Zvezdin šampionski pohod...

Ne propustite