Posle trofeja - štrajk?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.05.2012.
21:55
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kako saznaju "novosti" fudbaleri Crvene zvezde odbili su da odrade popodnevni trening i time stupili u jednodnevni štrajk zbog neizmirenih dugovanja koja klub ima prema njima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prošlonedeljni uspeh u Kupu izgleda je suviše uljuljkao navijače Crvene zvezde pa su ih prvotimci današnjim štrajkom upozorili na realnu sliku stanja u klubu.

Finansijske poteškoće u Zvezdi nisu prestale osvajanjem trofeja u Kupu a to se pokazalo na današnjem treningu koji nije ni odrađen!

Prvotimci su se okupili na stadionu ali nisu želeli da se presvuku i odrade popodnevni trening zbog neispunjenih obećanja koja im je uprava dala.

Reč je o dugovanjima koje klub ima prema igračima a kako nije ispunjen dogovor, da plate legnu dan nakon finala Kupa, igrači su iskoristili pravo da pokažu nezadovoljstvo.

Na njihovu stranu stao je i Robert Prosinečki koji je poručio da nema opravdanja za ono što je klub uradio i da igrači moraju redovno da dobijaju zarađeni novac.

Ova nemila scena neće uticati na to da se odigra meč u Novom Sadu pošto će igrači već sutra odraditi redovan trening.

Sve ovo dogodilo se u danu kada je najtrofejniji srpski klub izmirio potraživanja prema bivšim fudbalerima i menadžerima i kada je postalo izvesno da će UEFA dati neophodnu licencu za učešće u Evropi naredne sezone.

Ne propustite