Poslednja provera

Autor: Miloš Marković
sreda 20.02.2013.
10:01
Izvor: Sportske.net

Dok se spremaju za generalnu probu i meč sa Šahtjorom, fudbaleri Crvene zvezde razmišljaju i o finansijskoj situaciji koja se odražava i na njihove plate. Rešenje?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda ulazi u odlučujući period u kome mora da reši svoje finansijske probleme.

Rok koji crveno-beli imaju je 22. februar, do kada moraju da isplate, ili se barem dogovore o dinamici isplata dugovanja koja imaju prema bivšim igračima, klubovima, a koja iznose milion evra.

Svesni da rukovodstvo njihovog tima aktivno radi na rešenju problema, i bez želje da dolivaju ulje na vatru, fudbaleri Crvene zvezde upitali su čelnike kluba za svoje plate.

Potpredsednik kluba Slaviša Kokeza je održao sastanak sa fudbalerima koji su interesovali kada će biti isplaćene njihove plate.

Za razliku od nekih ranijih slučajeva, igrači nisu pretili radikalnim metodama, niti štrajkovima, optimizam i vera u to da će se uskoro pronaći najbolje rešenje preovladavaju. Direktor Stojadinović je potvrdio „Žurnalu“ da je razgovor gospodina Kokeze i igrača protekao u pozitivnoj atmosferi, dodaje da su igrači zadovoljni posle priče sa potpredsednikom kluba.

Nakon što su dobili uverenje da će se situacija rešiti, fudbaleri Crvene zvezde se okreću generalnoj probi i utakmici protiv Šahtjora, poslednjoj na pripremama.

Crveno-beli će na megdan Ukrajincima od 16 časova, biće to poslednja prilika da trener Janković proveri svoje pulene pred starte prolećnog dela sezone.

Janković pred sobom već ima iskristalisan tim, očekuje se da bi ovog puta šansu trebalo da dobiju igrači koji će biti nosioci igre u prolećnom delu sezone.

Pokretač i nezamenjivi šraf tima, kapiten Nenad Milijaš, smatra da će utakmica protiv Šahtjora biti od velikog značaja za mladi tim Crvene zvezde.

„Očekujem lepu utakmicu. Biće to prilika za mlade igrače da odigraju protiv jakog rivala, ekipe koja spada među najbolje na svetu. Ovo je veoma važan meč za nas jer nam prvenstvo počinje za sedam dana, želimo da se prikažemo u dobrom svetlu, samo možemo da dobijemo, nemamo šta da izgubimo protiv ovako jakog rivala.“, rekao je kapiten tima.

Crvena zvezda je i prošle godina igrala protiv Šahtjora, kada je bilo 2:0 za ukrajinski tim. Oba rivala tada nisu igrala sa najjačim sastavima, što bi ovoga puta trebalo da bude drugačije.


Ne propustite