Poslednji pozdrav Bati...

Autor: Miloš Marković
nedelja 09.06.2013.
14:35
Izvor: Sportske.net

Šok i neverica ne napuštaju fudbalski klub Vojvodina koji je tragično izgubio svog predsednika, Ratka Butorovića.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalska javnost u Srbiji šokirana je vešću o smrti prvog čoveka Vojvodine, Ratka Butorovića.

Vizionar i jedinstvena ličnost na srpskom fudbalskom nebu, popularni Bata svoj klub je napustio u trenutku kada je novosadska 'Stara Dama' hvatala zalet i pripremala novi napad na najviše fudbalske domete.

Najzaslužniji za renovaciju stadiona, za otvaranje Akademije, prve sportsko-obrazovne ustanove takve vrste na Balkanu, Bata neće dočekati da vidi plodove svog vrednog i mukotrpnog rada.

Da je Srbija, pa i čitav fudbalski svet izgubio vrednog fudbalskog radnika, pokazuje i broj poruka saučešća koje su pristigle na adresu novosadskog kluba.

Od časopisa 'So Foot', preko bivšeg igrača Merebašvilija, do Dragoslava Stepanovića, Fudbalskog Saveza Srbije, pa čak i splitske Torcide, javnost je ujedinjena u rečima podrške porodici i klubu Ratka Butorovića.

Uprava fudbalskog kluba Vojvodina je u centru 'Vujadin Bokov' otvorila knjigu žalosti, a komemorativna sednica povodom smrti predsednika biće održana u ponedeljak u hotelu 'Park' s početkom u 11 časova.

Sahrana će se obaviti u Nikšiću, rodnom gradu Bate Butorovića, a vreme će biti naknadno saopšteno.

U ime svih članova redakcije Sportske.net i svih čitalaca našeg sajta, fudbalskom klubu Vojvodina i porodici Butorović upućujemo iskrene reči saučešća.

Ne propustite