Potez za oprost grehova...

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 23.02.2013.
22:29
Izvor: Sportske.net

Milana Jovanovića mnogi su "razapeli na krst" nakon što je vraćen sa priprema zbog nediscipline ali je Crnogorac prethodne nedelje povukao potez koji mu služi na čast jer je njime pokazao da nije odustao od mogućnosti da se vrati u prvi tim i dokaže svoj

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Defanzivac Crvene zvezde stigao je u klub na početku tekuće sezone a onda je postepeno dobijao priliku da igra i pokazao da svojim iskustvom može da pomogne crveno-belima u borbi za trofeje na domaćem tlu.

Problem je nastao kada je tokom, nedavno okončanih priprema u Antaliji, "trg'o koje pivo" što je značilo suspenziju i povratak u Beograd. U prestonici Srbije čekao je povratak svojih saigrača iz Turske radeći odvojeno od tima dok je Uprava pokušala da ga pošalje na šestomesečnu pozajmicu u Budućnost.

Danas je postalo jasno da Jovanović nije želeo da potpiše dogovoreni sporazum dva kluba a Podgoričani su tvrdili kako je to učinio jer nije dogovorio sa Zvezdom izmirenje dugovanja.

Kako je generalni sekretar kluba iz Ljutice Bogdana kazao, to nije bio razlog Milana Jovanovića da se ne preseli u Podgoricu, već odluka na koju niko nije uticao a sve u želji da se dokaže Aleksandru Jankoviću.

"To što u Podgorici tvrde da Jovanović nije pristao jer se nije dogovorio sa Zvezdom oko isplate zaostalih zarada, meni to liči na novi pokušaj da se kod nas stvore frontovi, sporovi i problemi. Ja nisam nikada, a koliko znam nije ni Džajić, pričao na tu temu... Jovanovićeva odluka da ne ode u Budućnost je lične prilike i mi je poštujemo. Odlučio je da se kandiduje za prvotimca u Crvenoj zvezdi i nastavi da trenira, što mu je i omogućeno" kazao je Zoran Stojadinović danas za "mondo.rs".

Time je postalo jasno da je defanzivac Crvene zvezde pred sebe postavio cilj da se iskupi za ono što je učinio na pripremama i zbog toga mu treba odati priznanje a ostaje da se vidi hoće li mu poći za rukom jer pred sobom ima zaostatak u odnosu na ostale igrače.

Ipak, mora se priznati da je svojim gestom pokazao da ceni Zvezdu i da sebe vidi na "Marakani" bez obzira na to što je svojom greškom izgubio poverenje ljudi koji vode tim.

Ne propustite