Potvrđeno - Milanović na ''Čairu'', debi protiv OFK-a!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.03.2014.
19:58
Izvor: Sportske.net

Sve duža lista kandidata za mesto novog trenera Radničkog iz Niša. Tokom dana u prvi plan izbio dojučerašnji trener OFK Beograda, a iz kluba su večeras i potvrdili da će upravo Milan Milanović naslediti Dragoljuba Bekvalca.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Trenerska vrteška u Superligi iz kola u kolo hvata sve veći zamah. Posle samo četiri kola u drugom delu prvenstva, sa trenerima su se rastali Javor, kragujevački Radnički, OFK Beograd i niški Radnički.

Nišlije od prošlonedeljnog odlaska Bekvalca još uvek nisu pronašli novo rešenje, a iz dana u dan se pominje sve više imena u javnosti, koji su potencijalni kandidati za novog šefa struke.

Iako je izgledalo da je tom mestu najbliži Milovan Rajevac, najnovija dešavanja u OFK Beogradu uticala su i na izbor novog trenera Nišlija. Naime, upravo je dojučerašnji trener ''Romantičara'' postao glavni kandidat za to mesto tokom dana.

Niške ''Južne vesti'' prenele su da bi do kraja dana Milanović trebalo da doputuje u Niš na završne pregovore i vrlo brzo preuzme ekipu, a tokom večeri iz kluba su i definitivno potvrdili da je dogovor postignut i da će novi trener biti predstavljen  u utorak.

Ono što je interesantno u ovom slučaju, jeste da bi Milanović debitovao u sledećem kolu baš protiv svog dosadašnjeg kluba.


Ne propustite