Potvrđeno - Mitrović u Anderlehtu od 30. avgusta!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 12.08.2013.
17:52
Izvor: Beta

Upravni odbori Fudbalskog kluba Partizan je na današnjoj sednici odobrio transfer igrača Aleksandra Mitrovića u Anderleht iz Brisela.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako je i najavljeno mladi napadač Partizana napušta Humsku.

Mitrović odlazi 30 avgusta na izričitu želju tog igrača i njegove porodice, navodi se u saopštenju na sajtu kluba.

"Obaveštavamo sve poštovaoce FK Partizan  da je na sednici Upravnog odbora kluba održanoj 12.08.2013. godine, zvanično odobren transfer igrača Partizana  Aleksandra Mitrovića u fudbalski klub Anderleht iz Brisela."

"Odlazak Aleksandra Mitrovića biće izvršen 30.08.2013 godine, poštujući izričitu želju  igrača i njegove porodice.", stoji u saopštenju FK Partizan.

Crno-beli su se takođe zahvalili Mitroviću na dosadašnjem zalaganju.

"FK Partizan se zahvaljuje Mitroviću na vremenu provedenom u FK Partizan, kao i sveukupnom zalaganju.", dodaje se.

Beogradski mediji javili su da je ova odluka doneta preglasavanjem, odnosno da je tesnom većinom odlučeno da se proda omladinski reprezentativac Srbije.

Prema saznanjima portala "Mondo", prodaji Mitrovića usprotivili su se pojedini članovi Upravnog odbora, medju kojima Mileta Jovičić koji je upravo zato ponudio ostavku.

Inače, Aleksandar Mitrović će i definitivno biti na raslopaganju Vuku Rašoviću za dvomeč protiv Tuna, ipak postavlja se pitanje hoće li i biti na terenu.

Transfer u Anderleht iznosi 5 miliona evra i to je rekordni transfer belgijskog tima, koji je u letnjem prelaznom roku još pojačao i Luka Milivojević, doskorašnji član Crvene zvezde.

Ne propustite