Poverenje Aleksiću?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.01.2013.
21:54
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle povrede Željka Brkića, koji je u ponedeljak operisao šaku, ponovo su se pojavili problemi za selektora Mihajlovića, kad je u pitanju mesto prvog čuvara mreže.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Jesenas je Mihajlović imao sličan problem kada je golman Partizana Vladimir Stojković doživeo prelom ključne kosti, a u susret duelu sa Hrvatima na Maksimiru je i nastup Željka Brkića doveden u pitanje, obzirom na prve procene kako će zbog preloma prsta morati da pauzira do mesec i po dana.

U međuvremenu, Stojković se oporavio, ali je pitanje koliko će mu vremena biti potrebno da uđe u reprezentativnu formu. Ipak, selektor ''Orlova'' uverava da nije previše zabrinut i poručuje da bi priliku u Zagrebu mogao da dobije i Branimir Aleksić, mladi golman Spartaka, u koga ima veliko poverenje.

''Ima još dva meseca do duela sa Hrvatima, videćemo do tada kakva će biti situacija sa Stojkovićem, a nadam se da će se i Brkić oporaviti. U krajnjoj liniji, imamo i Branimira Aleksića, cenim njegove kvalitete i ne bih bio zabrinut ako on bude morao da brani u Zagrebu'', izjavio je Mihajlović, a prenose ''Novosti''.

Ne propustite