Povišica leči rane...

Autor: Miloš Marković
nedelja 05.02.2012.
08:57
Izvor: Sportske.net, Sport

Medo Kamara ostaje fudbaler Partizana, hoće li Đurićeva finansijska injekcija ublažiti nezadovoljstvo?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U društvu koordinatora za sportska pitanja Alberta Nađa, predsednik Partizana Dragan Đurić obavio je u Izraelu razgovor sa Medom Kamarom u pokušaju da se pronađe rešenje i izleči njegovo nezadovoljstvo.

Po rečima Dragana Đurića, nezadovoljstvo veziste iz Sijera Leonea je preuveličano i ne bi trebalo da predstavlja nikakav problem za ekipu, ali i samog igrača koji će dobiti finansijsko poboljšanje ugovora po dolasku u Beograd.

“Sa Kamarom smo razgovarali i ostalo je da se definišu još neki detalji po dolasku u Beograd. Nismo mu ponudili novi ugovor, reč je o izmenama vezanim za finansijske detalje važećeg ugovora.” rekao je za Sport predsednik Partizana.


Đurić ističe da ne bi trebalo praviti priču i pridavati veliku pažnju situaciji vezanoj za Kamaru i da treba razumeti samog fudbalera, sa čime se složio i trener Grant.

Fudbaleru iz Sijera Leonea ostaje da se pomiri sa činjenicom da će i na proleće nositi crno-celi dres i koji će utehu u činjenici da nije promenio sredinu u januarskom roku potražiti u povišici.



Ne propustite