Povratak iz zaborava - Ismael Beko Fofana!

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.05.2014.
20:05
Izvor: Sportske.net

Napadač Partizana koji je prošlog leta stigao u Humsku iz jermenskog Širaka jesenas je ostavio sasvim solidan utisak, ali ga posle bolesti koja ga je zadesila prošle zime, ovog proleća nije bilo u ekipi Partizana. Sve do samog finiša poslednjeg prvenstven

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Tokom ovog proleća, mnogi su se pitali zbog čega novi trener Partizana Marko Nikolić ne pruža priliku Ismailu Beku Fofani.

On je tu svoju odluku pravdao tvrdnjom kako napadač crno-belih nije dovoljno spreman posle pauze zbog bolesti prošle zime.

Međutim, Fofana je danas bio na klupi za rezerve, a onda dočekao i da odigra poslednjih desetak minuta ovog prvenstva.

Nikolić ga je uveo u igru u 83. minutu, umesto Grbića koji je imao nekoliko prilika tokom današnjeg meča, ali ih nije iskoristio. Za razliku od njega, Fofani je bila dovoljna i ta minimalna minutaža da se u finišu meča upiše u strelce i potvrdi pobedu Partizana nad Čukaričkim od 2:0.

Njegov, kao i gol Lazovića u današnjem meču u Humskoj možete pogledati OVDE.

Pitanje je da li bi Fofana i danas dobio priliku, da se Kojić nije povredio, a Škuletić morao ranije na odmor zbog mononukleoze koja ga je zadesila, ali je ovim golom potvrdio da bi crno-beli i u narednoj sezoni mogli ozbiljnije da računaju na njega.

Pitanje je samo da li oni to i žele...


Ne propustite