Povratak Jagodinaca

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 17.02.2012.
18:25
Izvor: Sportske.net, .fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine nalaze se na pripremama u Antaliji gde tempiraju formu za nastavak šampionata. Loše vremenske prilike u Srbiji trebalo je da produže boravak tima u Turskoj ali se ekipa ipak vraća u Srbiju po ranije dogovorenom planu.

http://www.fkjagodina.org.rs
http://www.fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Momci iz glavnog grada Pomoravskog okruga moraće ipak da sezadovolje dosadašnjim boravkom u toploj Antaliji. Nakonsvagodnevnih "duplih" treninga i odigranih utakmica, Jagodinci sepolako spremaju da u nedelju krenu za Srbiju.

Ekipa je dobila slobodan dan kojije mogla da iskoristi za uživanje i šoping, a po povratku u hoteločekuje ih još par treninga, potom poslednja provera protiv Amkara,koji predvodi naš stručnjak Grof Božović, a potom "pakovanjekofera."

Ekspediciji Jagodinaca od pre par dana priključili su se sportskidirektor Životije Jeremić i direktor omladinske škole VladanĐurđević, koji će imati priliku, da prvi put u toku zimskihpriprema, posmatraju svoj klub na delu protiv pomenutogAmkara.

Zdravstveni bilten Jagodinaca nije baš najpovoljniji ali se očekujepostepen oporavak prvotimaca. Zbog povreda po posebnom režimu radeStojanović, Stojkov, Krstić, Đenić i Ahmetović.

Utakmica sa Amkarom igra se unedelju od 17:30.
 

Ne propustite