Povratak Ninkovića, 'rampa' Cilinšeku!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.03.2014.
10:20
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju duel 18. kola JSL sa Napretkom jači za oporavljenog Miloša Ninkovića ali bez Saše Cilinšeka koji, sve su prilike, neće ni moći da bude registrovan i zaigra za crveno-bele u prolećnom delu sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Lider Jelen Superlige pripremaće se tokom tekuće nedelje za duel 18. kola domaćeg šampionata koji će, zbog obaveza reprezentativaca, najverovatnije odigrati u nedelju popodne protiv Napretka iz Kruševca.

Osim činjenice da Zvezda dočekuje 18. kolo ka lider na tabeli, za navijače našeg najtrofejnijeg kluba stiže i lepa vest vezana za oporavak Miloša Ninkovića koji je propustio prva dva prvenstvena kola.

Povremeni reprezentativac Srbije smatra da je povreda kolena, koju je zadobio u prijateljskom meču sa Smederevom, prošlost i oseća se spremnim da počne meč sa Kruševljanima.


"Uključio sam se u normalan režim treninga i pokušavam da nadoknadim propušteno. Pored problema sa kolenom koje je sada u redu odradio sam u pauzi i mnoge vežbe snage kako bih sačuvao urađeno tokom priprema. Smatram da do narednog meča ima dovoljno vremena i da mogu da odgovorim na zadatke od prvog minuta protiv Napretka" rekao je Nikolić za "Sport".

Cilinsek

Sa druge strane, situacija oko novajlije Saše Cilinšeka nije baš najsjajnija. Momak koji se Zvezdi priključio pred početak drugog dela priprema u Sloveniji skoro sigurno neće moći da nastupa za crveno-bele u prolećnom delu sezone.

Iako se očekivalo da Cilinšek bude registrovan za prolećni deo sezone, bivši fudbaler Jagodine, Vojvodine i Evijana izgleda je propustio šansu da uhvati poslednji voz kada je registracija igrača u pitanju.

Iskusni defanzivac i dalje trenira sa prvim timom ali je sasvim izvesno da će Slaviša Stojanović morati da pronađe neku drugu alternativu kada su rezervene opcije po desnom boku u pitanju.

Sve su prilike da će umesto Cilinšeka ulogu rezervnog desnog beka tokom prolećnog dela sezone obavljati Jovan Krneta, momak koji je u mlađim kategorijama igrao na toj poziciji i koji je dobro upućen u ono što se zahteva od desnog defanzivnog igrača.

Ne propustite