Povreda "boli" više nego poraz

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 19.02.2012.
14:34
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Ekipa Napretka iz Kruševca porazom se oprostila od Antalije. Još jedan poraz nije jedino što brine struku kruševačkog prvoligaša nakon ove utakmice. Standardni bek ekipe sa "Bagdale", Dunjić, u 39. minutu meča morao je van igre zbog povrede.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

"Greh za grehom se valja", u slučaju Napretka iz Kručevca, peh za pehom.

Nakon poraza koje su momci Aleksandra Kristića zaredili na pripremama usledio je novi udarac za ekipu.

Poslednja provera na pripremama u Antaliji protiv uzbekistanske ekipe Šortan donela je poraz (0:1), ali i povredu standardnog prvotimca Darka Dunjića.

Imali su Kruševljani sijaset prilika na ovoj utakmici. Da je polovina udaraca koje je ekipa uputila na gol Gruzijaca završila u mreži, rezultat bi, verovatno, bio "(7:1)" za tim iz Srbije.

Ovako, preko 14 propuštenih prilika, poraz od slabijeg protivnika, i kao so na ranu povreda igrača.

U 39. minutu utakmice, prilikom sprinta po desnoj strani, došlo je do povrede mladog Dunjića.

Intenzitet povrede još nije poznat ali po bolnim grimasama i načinu gestikulacije prilikom povrede, može se pretpostaviti da je stradala loža koja često igrače odvaja na duže vreme od terena.

Napretku sada ostaje da krene za Srbiju a nakon dolaska ekipe u Kruševac uslediće sumiranje utisaka sa priprema, mali odmor a zatim sledi i nastavak takmičenja u Prvoj ligi srbije.

Videćemo hoće li i za Dunjića prvenstvo početi kada i za ostale. Nakon dodatnih pregleda znaće se koliko je teška njegova povreda. 

Ne propustite