Povreda prošlost, Pavlović najavio povratak

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.06.2012.
20:47
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Nekadašnji mladi reprezentativac, sada fudbaler OFK Beograda Predrag Pavlović propustio je veći deo minule sezone zbog povrede. Ipak, to je sada iza njega i biće na raspolaganju stručnom štabu ''Romantičarima'' na početku priprema.

rts.rs
rts.rs

Povezane vesti

Predrag Pavlović je odlično započeo sezonu, bilo je i golova i asistencija, ali je povreda sve to prekinula, pa sada odlični fudbaler mora ponovo da traži formu.

Najvažnije je ipak da se oporavio, a do početka nove sezone ima dovoljno vremena da ponovo dostigne željeni nivo igre.

"Zadovoljan sam kako oporavak protiče i već od samog starta ću se priključiti drugarima na treninzima i utakmicama. Lopta mi je nedostajala danima, ali uskoro ćemo se ponovo družiti. Povrede su sada iza mene i dolazi vreme da pokažem zašto me je OFK Beograd doveo", poručuje Pavlović.

On podseća i da je još nekolicina fudbalera OFK Beograda, poput Žeravice, Purovića, Milića, muku mučila sa povredama i da ''Romantičari'' zbog svih tih pehova nisu ostvarili bolji plasman u protekloj sezoni.

Pavlović ne zaboravlja ni sve one koji su mu pružali podršku tokom prinudne pauze.

"Najbliži moji su uvek uz mene, ali i moja devojka. Ipak, nikako ne mogu da zaboravim i ljude u klubu koji su sve vreme, dok mi je bilo teško bili uz mene, ali i verne navijače koji su koji su konstantno pažljivu brinuli o mom oporavku. Vreme je da se radujemo zajedno opet", zaključio je Pavlović.

Ne propustite