Pozorište u kući...

Autor: Miloš Marković
petak 13.04.2012.
14:24
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbaleri Partizana će meč 24. kola Jelen Super lige protiv Javora odigrati pred praznim stadionom, Avram Grant, kao i predstavinici kluba pozivaju ligaške zvaničnike da porazmisle o načinu kažnjavanja i nametanja suspenzija.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Na konferenciji za medije pred meč 24. kola protiv Javora, iz crno-belog tabora dopire ujedinjen stav nezadovoljstva činjenicom da Partizan igra pred praznim stadionom zbog, kako kažu, nezaslužene kazne.

Svoje viđenje situacije je izneo i sam Avram Grant.

„Izuzetno sam nezadovoljan činjenicom da igramo na praznom stadionu. Fudbal se igra zbog navijača, kao i u pozorištu, nema smisla izvesti predstavu ako nema publike.“

„Pravila moraju da se poštuju, ali nije u redu da svi navijači koji uvek navijaju fer i korektno ispaštaju zbog male grupe ljudi. Neko mora da porazmisliti o tom načinu kažnjavanja i nametanja suspenzija.“, rekao je Izraelac.

Kada je u pitanju sam meč protiv Javora, Grant otkriva da Eduardo zasigurno neće biti u konkurenciji u narednom periodu, ali da se Medo i Saša Ilić oporavljaju i da će njihovo fizičko stanje biti utvrđeno na današnjem popodnevnom treningu.

Grant takođe naglašava da porazi od Crvene zvezde i eliminacija u Kupu neće uticati na igre njegovog tima u domaćem prvenstvu.

„Naravno da smo svi nezadovoljni porazom, ali to je fudbal, moramo da idemo dalje. Razgovarao sam sa igračima, svi su spremni i voljni da zaborave poraz i nastave borbu u domaćem prvenstvu koje ostaje naš prioritet.“, rekao je Grant.

Izraelski stručnjak ističe da poznaje ekipu Javora koja ima dobar napadački potencijal.

„Gledao sam njihove mečeve i mogu da kažem da se radi o jako dobroj ekipi koja ima jak napad i organizovanu odbranu. Očekuje nas težak neizvestan meč, radi se o timu koji je teško pobediti.“, istakao je Grant.

Inače, utakmica između Partizana i Javora se igra u subotu, s početkom u 18 sati.


Ne propustite