Prandeli objavio spisak - 'Azuri' silni u Brazilu!

Autor: Vladimir Nestorović
utorak 13.05.2014.
20:09
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Italije objavio je širi spisak za predstojeći 'Mondijal', a u narednih par redova pročitajte ko se na njemu našao.

Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi
Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Povezane vesti

Ćezare Prandeli, selektor Italije, objavio je danas spisak od 30 imena za predstojeće Svetsko prvenstvo u Brazilu, a čini se da na njemu nema većih iznenađenja.

Ipak, Prandeli će se suočiti sa kritikama što u reprezentaciji nije bilo mesta za Luku Tonija, koji je ove sezone bio u neverovatnoj formi i postigao je 20 golova za Veronu, ali se čini da su njegove poodmakle godine bile razlog.

Italija se nalazi u grupi sa Engleskom, Urugvajem i Kostarikom, a prvi susret očekuje ih upravo sa selekcijom 'Gordog Albiona' 14. juna.

Evo i Prandelijevog spiska:

Golmani: Đanluiđi Bufon, Salvatore Sirigu, Matija Peren

Defanzivci: Injacio Abate, Andrea Barzalji, Leandro Bonući, Đorđo Kjelini, Mateo Darmian, Matija De Šiljo, Kristijan Mađo, Gabrijel Paleta, Manuel Paskval, Andrea Ranokija

Vezisti: Alberto Akvilani, Antonio Kandreva, Danijele De Rosi, Klaudio Markisio, Rikardo Montolivo, Marko Parolo, Andrea Pirlo, Tijago Mota, Romulo, Marko Verati

Napadači: Mario Baloteli, Antonio Kasano, Alezio Ćerći, Matija Destro, Ćiro Imobile, Lorenco Insinje, Đuzepe Rosi.

Podsetimo, u Brazil će putovati 23 fudbalera, a na selektoru je da u narednom periodu odluči ko će od njih 'Mondijal' gledati iz fotelje.

Kako vam se čini ovaj spisak? Da li neko nedostaje?

Ne propustite