Pravda za "Moglija"!

Autor: Boban Filipović
petak 13.06.2014.
20:33
Izvor: Sportske.net

Da su kolumbijski arbitri poštovali fudbalska pravila ili izvdaili uverenje kod oftamologa Đovani Dos Santos bi sada s Nejmarom delio prvo mesto na listi strelaca...

Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan
Beta/AP Photo/Ricardo Mazalan

Povezane vesti

Kišilo je kao iz kabla danas u Navasu na drugom meču A grupe između Meksika i Kameruna, a u toj prašumskoj atmosferi najbolje se snašao "dečak iz džungle'', koga su još u vrteme kada je stasavao na 'La Masiji' proglašavali za Ronaldinjovog naslednika.

Đovani dos Santos je u prvom poluvremenu postigao dva gola, ali su oba poništena zbog navodnih nedozvoljenih pozicija prema proceni linijskih sudija.

mogli

Brazil Soccer WCup Mexico Cameroon

Početkom drugog dela igre napadač Viljareala je zadobio jedan mučki udarac od strane Aleksa Songa, trpeo udarce sa svih strana, ali je stegao zube i u nastavvku predstavljao najveću opasnost po gol Kamerunaca.

mogli

'Lavove' je ukrotio Oribe Peralta, ovaj momak, koji je najzaslužniji za olimpijsko zlato Meksikanaca iz Londona, je skinuo fleku nakon prmašaja Dos Santosa kada se našao oči u oči s Itanđeom.

dos santos peralta

Na "Moglijevu" sreću Meksiko je ipak uspeo da stigne do pobede kojom su odškrinuta vrata noakut faze, u kojoj se ova reprezentacija našla svaki put od Amerike '94 na ovamo.

Meksiko je zasluženo pobedio, sudijske odluke nisu uzele danak kao što su sinoć Hrvatima, ali deljenje pravde je prilično zabrinjavajuće u Brazilu na startu turnira.

Sledeći meč 'Sombrerosi' igraju protiv 'Karioka', da je pravde k'o što nije, Đovani bi bio izjednačen po broju golova s Nejmarom, taj duel bi onda dobio još više na draži kroz prizmu bivšei buduće velike nade Barselone.

Brazil Soccer WCup Brazil Croatia




Ne propustite