Pravo rešenje - Đurđić?

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.05.2012.
22:45
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Veliki problemi sa realizacijom ovog proleća, ali i sa povredama napadača, pred novog sportskog direktora crno-belih Ljubišu Tumbakovića postavljaju kao prvi prioritet nalaženje pravog rešenja za špic napada.

digitalsport
digitalsport

Povezane vesti

Već izvesno vreme pominje se nekoliko imena, delovalo je da bi povratak Prinsa Tejga možda bio pravi izbor, bivši napadač crno-belih već je bio na razgovoru sa Draganom Đurićem, ali od tada se o toj opciji sve manje govori.

Pominjao se zatim napadač Vojvodine Abubakar Oumaru, a danas je procurela i informacija da crno-beli pokazuju interesovanje za Nikolu Đurđića, napadača norveškog Haugesunda.

On ima sjajan golgeterski učinak u ovom klubu, na 88 mečeva snažni napadač postigao je 43 pogotka, a čak je i Siniša Mihajlović razmišljao da ga pozove u reprezentaciju Srbije.

''Novosti'' večeras prenose da su kontakti dva kluba već uspostavljeni, ali da prepreku realizaciji transfera predstavlja činjenica da Đurđić ima ugovor sa Norvežanima do novembra naredne godine, kao i da ga se čelnici Haugesunda neće odreći bez ''pozamašnog'' obeštećenja.

Bilo kako bilo, u kvalifikacije za Ligu šampiona crno-beli moraju da uđu sa znatno jačim napadačkim redom od onog sa kojim su okončali minulu sezonu, a Libijac Zabija očigledno neće biti jedino pojačanje... 




Ne propustite