Predah, pa finalni zamah

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.02.2013.
09:43
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija fudbalskog kluba Vojvodina doputovala je kasno sinoć u Novi Sad gde će do nastavka šampionata u JSL brusiti formu za prolećna iskušenja u prvenstvu i Kupu Srbije.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Kasno sinoć fudbaleri i stručni štab FK Vojvodina stigli su u Beograd letom iz Istanbula a potom su se klupskim autobusom prevezli do Novog Sada gde ih je u SC "Vujadin Boškov" dočekala neočekivana slika.

Paralelno sa napornim radovima koje su fudbaleri obavljali u Antaliji građevinci su u Novom Sadu svojim znanjem i trudom učinili da za dve nedelje članove kluba, koji su boravili u turskom letovalištu, dočeka prelepa slika u trening centru.

Na terenu broj 5 postavljene su stolice i završava se krov. Tribine pored terena broj 1 i 2 takođe su u završnoj fazi pokrivanja, a zgrada u kojoj su samo do pre nekoliko dana bile prostorije omladinske škole, kuhinja i trpezarija, polako nestaje.

Nebojša Vignjević je fudbalerima, kako je i obećao, dao slobodno do nedelje popodne kada se nastavlja sa napornim radom do generalne probe koja je zakazana za 20. februar a protivnik Novosađanima trebalo bi da bude ekipa CSKA iz Sofije.

Nakon tog meča sledi još pet dana završnih radova koji će ujedno značiti i pripremu za duel sa Smederevom u 16. kolu Jelen Superlige koji je na programu 27. februara.

Ne propustite