Predsednik Srbije zadužio "jedinicu" u Voši

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.04.2014.
16:20
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić sastao se u ponedeljak sa čelnicima FK Vojvodina i tom prilikom čestitao jubilej novosadskoj "Staroj Dami" a kao uspomenu na susret dobio je crveno-beli dres sa brojem jedan.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Utakmica trećeg kola kvalifikacija za odlazak na EP za kadete, koju su selekcije Srbije i Nemačke igrale u ponedeljak u Novom sadu bila je prilika da predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić poseti stadion "Karađorđe".

Imajući u vidu da njegov sin vodi kadetsku selekciju Srbije logično je bilo očekivati Nikolićevo prisustvo na stadionu Vojvodine a čelnici superligaša iz Novog Sada iskoristili su priliku da ugoste predsednika Srbije.

Prvi čovek FK Vojvodina, Milenko Jokić uručio je tom prilikom Tomislavu Nikoliću dres sa brojem jedan a predsednik Srbije čestitao je novosadskoj "Staroj Dami" jubilej.

Nikolić je konstatovao da Vojvodina spada u red najvećih klubova u Srbiji i da kao takva zaslužuje uspeh na domaćem i međunarodnom palnu, što joj je od srca poželeo u narednom periodu.

Fudbalski klub Vojvodina obeležava tokom 2014. godine 100 godina postojanja nizom manifestacija od kojih su neke već održane a neke tek treba da uslede.

Ne propustite