Preko reke po bodove i atmosferu (14:30)

Autor: Boris Jovanović
subota 17.03.2012.
09:53
Izvor: Sportske.net

Zvezda traži novu pobedu, četvrtu ovog proleća. Na kiks i ne pomišljaju, a trijumf bi dodatno ulio samopouzdanje pred obračun u kupu sa Partizanom. Borčani vrebaju šansu da iznenade...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U Zvezdi je razmišljanje o Partizanu zabranjeno. Start proleća je povećao nadu u povratak u borbu za titulu, a protiv BSK nema kalkulacija.

"Nikakvo opuštanje, niti razmišljanje o Partizanu nije dozvoljeno. Nemamo prostora da kalkulišemo, jesenas smo ispucali kvotu kikseva", objasnio je Robert Prosinečki.

Hvali rivala, ali veruje u svoj tim.

"Sigurno se BSK digao posle pobede u Čačku, ali mi smo bolji, očekujem bodove, odmah ćemo napasti", dodaje trener Zvezde.

U tim će se vratiti Lazović, a Milunovića koji je lakše povređen zameniće Mirić u startnoj postavi. Vraća se posle suspenzije i Duško Tošić, a Kadu bi mogao da počne umesto Evandra.

BSK je konačno pobedio.

"Teško je vaditi se protiv Zvezde, zna se ko je favorit. Ali, nema predaje, igramo kod kuće, tribine će biti krcate. To je veliki motiv", kažu u Borči nadajući se reprizi one istorijske pobede sa "Marakane" kada su uspeli u debitantskoj sezoni da prežive u JSL.

Utakmica u Borči počinje u 14:30, tekstualni prenos možete pratiti na ovim stranama.

Ne propustite