Prelom nosa doveo Spajića na proslavu titule!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.05.2014.
11:46
Izvor: Sportske.net

Bivši defanzivac Crvene zvezde Uroš Spajić pre vremena je završio sezonu u francuskoj Ligi 1 zbog preloma nosa ali je zbog toga iskoristio priliku da dođe u Beograd na proslavu titule.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Uroš Spajić prekratko se zadržao u Crvenoj zvezdi jer je zbog nedostatka novca za licencu prodat Tuluzu krajem maja 2013. godine.

Nakon godinu dana provedenih u francuskom fudbalu Uroš se vratio u rodni grad kako bi proslavio titulu sa klubom u kojem je započeo karijeru.

"Došao sam da proslavim osvajanje titule. Zvezdu nosim u srcu" kratko i jasno poručio je Spajić.

Mladi reprezentativac Srbije upisao je 40 utakmica za prvi tim Tuluza u sezoni na izmaku a postigao je i prvenac u Ligi 1 protiv slavnog Olimpika iz Marseja.

"Nanizao sam 40 utakmica za prvi tim. Našao sam se na listi najtalentovanijih igrača francuskog šampionata a da sam i jedan pogodak, i to Olimpiku iz Marseja" ističe Spajić.

Zbog preloma nosa sezonu je završio pre vremena a taj maler koštaće ga izostanka iz reprezentacije u koju je Drulović planirao da ga pozove za turneju po Americi.

"Trebalo je da idem na predstojeću reprezentativnu turneju po Americi. Međutim, povreda me je eliminisala, nadam se da ću biti zdrav i spreman za narednu reprezentativnu akciju" zaključio je mladi reprezentativac Srbije.

Ne propustite